CV-ketel Mechelen

U zoekt een specialist voor uw verwarming of CV-ketel in Mechelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, installatie en reparatie van verwarmingsketels. Wij leveren nagenoeg alle merken CV-ketels en zijn 24 uur per dag bereikbaar in het geval van calamiteiten. Neem gerust contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden.

24 uur service in Mechelen en omgeving

Indien u te maken heeft met een storing of een defect aan uw centrale verwarmingsketel dan kan dit zeer vervelend zijn. Voornamelijk voor oudere mensen en zwangere vrouwen kan kou erg nadelig zijn. Dat beseffen wij al te goed, vandaar dat wij een alarmcentrale hebben ingericht die altijd voor u klaar staat ongeacht het tijdstip van de dag.

CV-ketel installatie

Wij installeren al ruim 25 jaar allerlei soorten CV-ketels en boilers. Ons assortiment is breed en daarnaast hebben wij altijd diverse verwarmingsketels op voorraad. Wij garanderen bovendien scherpe prijzen voor de installatie.

Onderhoud

Een CV-ketel is veel zuiniger in verbruik indien deze juist staat afgesteld. Vandaar dat het verstandig is om uw verwarmingsapparatuur geregeld te laten schoonmaken. Bij het onderhoud worden versleten onderdelen vervangen en kleine reparaties doorgevoerd. Een onderhoudscontract behoort eveneens tot de mogelijkheden, er zijn diverse contractvormen verkrijgbaar met ieder zijn eigen prijsstelling en kenmerken. Vraag gerust bij de monteur in Mechelen naar de voorwaarden voor een CV-ketel onderhoudscontract.

Reparatie

Heeft u te maken met een storing, of dient uw ketel te worden bijgevuld? Maak dan gebruik van de reparatie service. Nadat u een aanvraag heeft gedaan wordt er vrijblijvend contact met u opgenomen. U krijgt dan een overzicht van de prijzen en eventueel kan er een afspraak met u worden ingepland. Altijd gaat altijd in overleg met u, de service is vrijblijvend. Heeft u een reparatieverzoek? Wij nemen u de reparatie graag uit handen. Neem vrijblijvend contact op met de monteur uit Mechelen. U hoort spoedig van ons!

Vrijblijvend contact

Heeft een een vakman nodig voor de installatie, reparatie of het onderhouden van uw verwarmingsketel? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verwarmingsmonteur. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.