Centrale verwarming installateur Wijnegem

Centrale verwarming Wijnegem

Woont u in Wijnegem en bent u op zoek naar een ervaren installateur die u kan helpen bij het vervangen van uw verwarmingsketel? Dan bent u bij ABCV aan het juiste adres. Onze professionals hebben allen een ruime ervaring met de installatie, reparatie en het onderhoud van de centrale verwarming, en kunnen u dan ook snel en vakkundig helpen. Wilt u weten welke diensten wij voor u kunnen uitvoeren, of hebt u vragen over de kosten voor het inhuren van een chauffage installateur? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij sturen u spoedig een offerte op maat toe.

Installatie service

De professionals van ABCV in Wijnegem helpen u niet alleen bij het onderhoud en de reparatie van de cv-ketel, zij zijn u tevens graag van dienst bij de installatie van een nieuwe verwarmingsketel of zelfs een volledige centrale verwarming. Elke installateur uit ons netwerk heeft kennis van de bekende merken zoals Nefit, Atag en Remeha, en kan hiervan de installatie dan ook vakkundig afhandelen. Via het contactformulier kunt u contact opnemen met onze installatie service. Wij zorgen ervoor dat er spoedig een installateur naar u toekomt om de chauffage of condensatieketel te vervangen.


Verhelpen van storingen

Wanneer er een storing ontstaat bij de centrale verwarming, dan raden wij aan om eerst de gehele installatie te resetten. Dit doet u door de stekker uit het contact te halen of de resetknop te gebruiken. Heeft dit geen effect? Stel u dan in verbinding met een ervaren installateur uit Wijnegem. Deze kan kijken waar bij de condensatieketel het probleem zich bevindt, en hier vervolgens een oplossing voor vinden. Onze spoedservice is de gehele dag bereikbaar via het contactformulier, en wij garanderen dat uw centrale verwarming spoedig weer in optimale staat verkeert. Vraag één of meerdere prijs offertes aan en vergelijk de prijzen uit uw regio.

Chauffage ontluchten

Het ontluchten van de centrale verwarming is een klus die relatief eenvoudig is, en daarom valt onder de onderhoudswerkzaamheden die u zelf kunt afhandelen. Bij het ontluchten van de radiatoren dient u eerst de cv-ketel uit te schakelen, om vervolgens te beginnen bij de radiator die zich het verst van de verwarmingsketel bevindt. Werk vervolgens naar de verwarmingsketel toe, van beneden naar boven. Door het ontluchten van de centrale verwarming kan de waterdruk in de cv-ketel sterk dalen. Kijk daarom na het ontluchten altijd even of u deze moet bijvullen. Uw chauffage zal hierna weer een uitstekend rendement geven.

Onderhoud van uw verwarmingsketel

Het onderhoud van een verwarmingsketel is zeer belangrijk voor de levensduur van de installatie en het voorkomen van storingen. Een deel van het onderhoud van de centrale verwarming kunt u zelf afhandelen. Onder het eigen onderhoud valt onder andere het ontluchten van de radiatoren, het bijvullen van de cv-ketel en het reinigen van de gehele centrale verwarming. Daarnaast is er ook een deel van het onderhoudswerk dat u beter aan de chauffage professionals uit Wijnegem kunt overlaten. Zij kunnen met behulp van speciale gereedschappen de hele verwarmingsketel controleren op beschadigingen en slijtage, en deze indien nodig direct repareren om zo lekkages voor te zijn. Het periodiek onderhoud is bij vele specialisten uit Wijnegem te reguleren via een onderhoudscontract. Hebt u vragen over de kosten voor de installatie van een cv-ketel of wilt u weten welk model het beste bij u thuis past? Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden!

Chauffage Wijnegem

Condensatieketel

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Wijnegem de vraag wat het exacte verschil is tussen een cv-ketel en een condensatieketel. Het antwoord is eenvoudig: een condensatieketel is een verwarmingsketel waarbij de waterdamp uit de vrijgekomen verbrandingsgassen steeds weer kan condenseren. Dit zorgt ervoor dat de geproduceerde warmte efficiënter kan worden gebruikt, wat bij vrijwel elk merk condensatieketel zorgt voor een besparing van ongeveer 10% op de energiekosten. Wilt u meer informatie ontvangen over chauffage door middel van een condensatieketel? Of hebt u behoefte aan een overzicht van de voor- en nadelen ten opzichte van een cv-ketel? Wij informeren u met alle plezier.

Voor alle cv-ketel merken

Wanneer u zich in verbinding stelt met een installateur uit ons netwerk in Wijnegem, dan weet u zeker dat u geholpen wordt door een ervaren installateur met ruime ervaring en de vereiste diploma’s. Dit betekent onder andere dat onze installateur u van dienst kan zijn bij het vervangen van alle soorten centrale verwarming, omdat hij kennis heeft van de diverse merken en modellen. Wij kunnen onder andere verwarmingsketels van Vaillant, ACV, Ferroli en Nefit vervangen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor het onderhoud of de reparatie van één van deze merken bent u bij ons installateur aan het juiste adres. Heeft u een vraag over het merk van een centrale verwarmingsketel? Wij helpen u graag.

Werkgebied Wijnegem

Direct contact met onze vakmannen

Bent u op zoek naar een chauffage specialist die u kan helpen bij het vervangen van uw huidige centrale verwarming? Wilt u weten wat de kosten worden voor het afsluiten van een onderhoudscontract bij een professional uit Wijnegem? Of hebt u een vraag over de mogelijkheden van een condensatieketel bij u thuis? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen via het contactformulier. Wij zullen uw hulpvraag spoedig beantwoorden en sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor de installateur die bij u past!